Göynük 1 Puanla Yetindi

2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadele eden Göynük Belediyespor sezonun üçüncü maçında Bartınspor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle noktalandı.

Haber: Aysun Beykoz

2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta ilk kez mücadele eden Göynük Belediyespor ile şampiyonluk mücadelesi veren olan Bartınspor, sezonun üçüncü maçında Karaçayır’da karşı karşıya geldi. Sezona 1 beraverlik ve 1 galibiyetle iyi başlayan temsilcimiz, Bartınspor ile 4 nolu sahada saat 15:00'te başlayan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Utku Doğan yönetti. Göynüklü sporseverlerin yanı sıra Bartın'dan giden yaklaşık 100 kişilik taraftar bu önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Maça baskılı başlayan ev sahibi ekip maçın 10.dakikasında kaptanı Metehan'la 1-0 öne geçti. Golden sonra müsabakada dengeyi kuran Bartınspor beraberlik için rakip kaleyi baskı altına alsa da ilk yarıda bu hedefine ulaşamadı:1-0. İkinci yarıya daha derli toplu bir oyun sergileyen Bartınspor, 66.dakikada gelişen organize atakta Ulaş'ın kafa golüyle maçta dengeyi sağladı:1-1. Göynük Belediyespor, Bartınspor kalesinde etkili pozisyonlar yakalasa da her iki takım da eşitliği bozamadı ve puanlar paylaşıldı. Bu skorla geride kalan 3 haftada 5 puan toplayan temsilcimiz 5 puanla 4.sırada yer alıyor. Göynük Belediyespor önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Eskişehir temsilcisi Yunus Emrespor’a konuk olacak.

07 Eki 2019 - 17:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.