G.Saray Bolu’da Kamp Yapabilir

Galatasaray’da antrenmanların 12 Mayıs’ta başlaması planlanırken as takımdaki futbolculara ve teknik ekibe 2 gün öncesinden koronavirüs testi yapılacak. Ayrıca özel bir izinle Bolu veya Erzurum’da bir kamp yeri aranıyor.

Haber: Volkan Yılmaz

Galatasaray’ın alınacak özel bir izinle Ramazan Bayramı’na kadar Bolu’da ya da Erzurum’da ayarlanan bir bölgeye geçmesi bekleniyor.

Fatih Terim’in hijyen şartı

Teknik patron Fatih Terim ise hijyen ve tedbir vurgusu yaptı. Tecrübeli hoca, oyuncuların bulunacağı yerlerin titizlikle dezenfekte edilmesini, oyuncuların bir arada çalışırken sosyal mesafe kurallarına uymalarını şart koştu.

08 May 2020 - 13:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.