Güreş milli takımı kampı tamamladı

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek dünya şampiyonasına hazırlanan Grekoromen Güreş Milli Takımının Aladağ kampı sona erdi.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Aladağ tesislerinde 18 gün önce kampa giren milli takım kafiyesi, yaptıkları son antrenmanla çalışmalarını tamamladı. Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar, dünya şampiyonası öncesinde Aladağ'da ilk hazırlık kampını gerçekleştirdiklerini söyledi. Başar, sporcularının performanslarının her geçen gün arttığını belirterek, dünya şampiyonasında da bu başarıları devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Güreşte bazı dönemlerde iniş ve çıkışların olabildiğine işaret eden Başar, “Ama bu yıl Akdeniz Oyunlarında güreşte 14 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya alındı. Bu kadar madalya ile bir rekor kırdı. Serbest grekoromende Avrupa şampiyonasında 2 altın çıkartmıştık. Güreş iyi bir yolda” diye konuştu.

Başar, asıl amaçlarının 2016 yılında yapılacak Rio Olimpiyatları olduğunu dile getirerek, “Önemli olan orada en üst düzey performansı yakalayarak başarılı olmak. Biz Milli Takım olarak yolumuza başarılı bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

31 Tem 2013 - 22:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.