Hakan Arslan Boluspor'da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da transfer çalışmaları da hızla devam ederken, daha önce Boluspor formasını giyen Hakan Arslan, yıllar sonra tekrar Boluspor'a transfer oldu.

Haber: Volkan YILMAZ

Genç oyuncu Umut Meraş'ın uzun süreli bir sakatlık yaşaması ve takımla birlikte çalışmalara yeni başlaması, diğer sol bek adayı Özgür Özkaya'nın da hazırlık döneminde bekleneni verememesinin ardından, sol bek mevkiine takviye yapmak isteyen Boluspor, 2011-2014 yılları arasında kırmızı beyazlı formayı terleten Hakan Arslan ile bir kez daha anlaştı. Tecrübeli sol bek tekrar takıma katılırken, sabah gerçekleştirilen antrenmanda yerini aldı.

07 Ağu 2016 - 11:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Halit canbaz - ozgur ozkayayi bugüngöndersen 10 tane takım bulur hakan arslani gondersen 5 takım zor bulur neymiş efendim yetersiz hakan arslanmi doldurabilecek yok takımı birakip giden beceriksiz birsolbek erdiyle beraber batirirlar takımı artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ağustos 11:10