Hakemler yazılı sınavdan geçecek

TFFHGD’den yapılan açıklamaya göre Bolu bölgesi hakemleri 19 Eylül Salı günü yazılı ve video test uygulamasından geçecek.

Haber: Esra Öztürk

Buna göre, EP-2 (Eğitim Paketi-2), bütün illerde 19/09/2017 tarihinde saat 18.30’da değişen oyun kurallarına yönelik yapılacak çoktan seçmeli bir sınav ve video test uygulaması ile yapılacak. Diğer illerde bulunan hakem ve gözlemciler bulundukları illerde yapılacak olan sınava katılmaları ve bilgi vermeleri gerekiyor. Sınava SLH-SLYH-AKH-AKYH-ÜKG hariç tüm hakem (aday hakemler hariç) ve gözlemciler katılacak. Sınava katılımın zorunlu olduğu yazılı sınav süresinin 25 dakika olduğu ve sınavın Bolu Meslek Yüksek Okulu’nda yapılacağı öğrenildi.

13 Eyl 2017 - 10:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.