Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin ikinci yarıda farka koştu

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında finalin adı belli oldu. Çeyrek finalde Eniştenin Yeri’ni son dakika golüyle mağlup eden Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin yarı finalde karşılaştığı Elvan İnşaat KızıksporBESK’i 8-3 gibi farklı bir skorla geçerek finalde AkkentToar Yapı’nın rakibi oldu.


HABER:Ayhan Demirci

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenenVeteranlar Futbol Turnuvasında finalin adı belli oldu. Turnuvanın AkkentToar Yapı ile birlikte favori takımı olan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin yarı finalde Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile karşılaştı. Yarı finalin ikinci karşılaşması olan ve saat 20:30’da başlayan mücadelede Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin ilk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın 10.dakikasında Sercan ceza sahası içinde buluştuğu topu yerden düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da ataklarını sürdüren Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin 19.dakikada Sercan’ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleden kopmayan Elvan İnşaat Kızıkspor BESK savunmadan ileri çıkan İsmail’in kaydettiği golle aradaki farkı bire indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarının henüz ikinci dakikasında sahne alan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin’in golcü oyuncusu Bahadır kaydettiği golle yeniden farkı ikiye çıkardı. Maçın 40.dakikasında gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Engin, kaleciyi önde yakaladı ve aşırtma bir vuruşla rakip fileleri havalandırarak yeniden farkı bire indirdi. Bu golden yalnızca üç dakika sonra bir kez daha Bahadır, topu Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ağlarına gönderdi ve farkı yeniden arttırdı. Skorun 4-2’ye gelmesinden sonra demorilize olan rakibi karşısında daha rahat gol bulmaya başlayan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin Sercan, Hasan ve Yılmaz’ın ayağından bulduğu gollerle sahadan 8-3 galip ayrıldı ve finalde AkkentToar Yapı’nın rakibi oldu. Final karşılaşması 18 Temmuz Çarşamba günü saat 19:45’te oynanacak.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.