“Hala avantaj bizde”

TFF 1. Lig'in 32. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük, Boluspor'u 3-1 mağlup etti.

Haber: Volkan Yılmaz

TFF 1. Lig'in 32. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük, Boluspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi. Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, kalan maçları kazanıp ligi istedikleri yerde bitirmek istediklerini aktararak, "Maçın genelinde oyunu oynayan taraf daha çok Karagümrük tarafıydı. Biz daha çok savunma yaptık. Bir penaltı kazandık ve bunu gole çevirip devreye 1-1 girseydik daha farklı bir maç olabilirdi. Ama mazeretlere sığınamayız. Bu saatten sonra istediğimiz sonuçları nasıl alırız bunu planın yapmalıyız. Hala avantaj bizde. Sonuca baktığımızda 3 puan öndeyiz. Önümüzdeki maçları kazanıp ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Karagümrük cephesi

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurgulayarak, "Bugün bu sıcakta mücadele eden arkadaşlarımızı kutluyorum. Golü erken bulduk ve sonrasında oyun şeklini istediğimiz gibi değiştirdik. Kalecimiz penaltıyı kurtarınca oyun bizim için daha da iyi oldu. İkinci yarı skor 1-1 olduğunda moralimiz bozulsa bile çabuk toparlanıp golleri bulduk. Hedefimiz önce Play-off oradan da Süper Lig" dedi.

07 Tem 2020 - 14:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

boluspor sevdalısı - bolusporun bu hale düşmesinde kabahati olmayanlardan birisin sayın fırat gül. düşersek de düşeriz, napalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Temmuz 14:05