Haydi, Sporseverler Karaçayır’a

Bolu 1.Amatör Küme 2012-2013 sezonu bugün oynanacak olan final maçıyla son bulacak. Final maçında İl Özel İdarespor ile Mudurnuspor saat 16:00’da karşı karşıya gelecek.

Bugün Karaçayır spor kompleksinde Mudurnuspor ile İl Özel İdarespor arasında oynanacak olan final maçı saat 16:00’da Karaçayır sentetik sahada oynanacak. Final gurubunda 1 beraberliği olan Özel İdarespor 13 puanla 1. olurken, Mudurnuspor ise 11 puanla 2. sırada yer alıyor. Amatör ligde yenilgisiz olan Mudurnuspor’un kazanmaktan başka şansı yok. Buna karşılık Özel İdare’ye beraberlik yetiyor. Karşılaşmanın galibi, önümüzdeki hafta Geredespor ile Bal Ligine gidecek takımı belirlemek üzere Atatürk Şehir Stadında karşı karşıya gelecek. Bu gün oynanacak karşılaşma için her iki takımda iddialı olarak hazırlanarak maç saatini beklemeye başladı. Sporseverlerin merakla beklediği karşılaşmanın iyi geçmesi bekleniyor.

26 Nis 2013 - 19:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.