Hayrullah Takımın En İyisi

Boluspor bu sezonun ilk yarısını bitirirken, takımın bu devrede ki ve Eskişehirspor maçındaki en iyi oyucusu bize göre Hayrullah'tı.

Haber: Ceylan Beykoz

Kırmızı beyazlı ekipte sağ bek olmasına rağmen defansın solunda sağ açıkta ta görev yapabilen Hayrullah, Eskişehir maçında takımın ayakta kalan tek ismiydi. İlk devrede oynadığı 14 maçta 1281 dakika görev alan Hayrullah Poepon'dan sonra en çok görev alan isim oldu. Ligde istediği sonuçları alamayan Boluspor'da Hayrullah bize göre takımın en iyisi olarak dikkat çekti. 1995 doğumlu oyuncu Boluspor'a geçtiğimiz sezon başında transfer edilmişti.

31 Ara 2019 - 14:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.