HERKESE AÇIK SPOR HAKEMLİK KURSU

Bolu'da Budokai Do (Full Contact Karate sitilleri) spor branşının Aday Hakemlik Kursu önümüzde ay düzenleniyor.   Türkiye Wusfu Federasyonu - Budokai Do spor dalı ile Bolu Mavi Dalgalar Spor Kulübü temasları...

Bolu'da Budokai Do (Full Contact Karate sitilleri) spor branşının Aday Hakemlik Kursu önümüzde ay düzenleniyor.

Türkiye Wusfu Federasyonu - Budokai Do spor dalı ile Bolu Mavi Dalgalar Spor Kulübü temasları sonucunda Bolu da yapılması planlanan hakemlik kursu 18 yaşını doldurmuş ve en az lise mezunu herkesin katılabileceği şekilde Bolu'da düzenlenecek. Bolu'nun alışık olmadığı spor branşlarından biri olan Budokai Do Türkiye Wushu Federasyonu bünyesinde Türkiye genelinde çalışmalarını yürütüyor. Geçtiğimiz aylarda Sabri Damar ve İbrahim Damar'ın kuşak ve antrenörlük kurs-sınavlarına katılıp temellerini attığı spor branşı ilimizde hakem potansiyelinin oluşmasıyla ismini duyurmaya ve Bolu'yu temsil etmeye hazır bir spor branşı haline gelecek. Kursa katılımın özellikle gençler tarafından çok olması amaçlandığından kurs programı üniversite sınavlarının olmadığı uygun bir haftada düzenlenecek. Kurs katılmak için yapılması gereken ise ilk aşamada sadece Mavi Dalgalar Spor Kulübüne isim ve telefon numarası bilgilerini vererek ön kayıt yaptırması gerekiyor.

06 Nis 2011 - 17:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.