Hokeycilerden bir büyük başarı daha!

Türkiye Hokey federasyonun 2014 faaliyet programında yer alan Türkiye erkekler ve bayanlar salon hokeyi Süper ligi 1.etap müsabakaları 30 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Antalya/Alanya da gerçekleşti. Bolu’yu temsil eden Highway Hokey Erkek ve Bayan takımları turnuvayı birincilikle tamamladı.

Haber: Spor Merkezi

Türkiye erkekler ve bayanlar salon hokeyi Süper ligi 1.etap müsabakaları 30 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Antalya/Alanya da gerçekleştirildi. Alanya’da düzenlenen turnuvayı Highway Hokey takımı da katılarak büyük başarı elde etti. Turnuvaya erkekler kategorisinde toplamda 10 takım, 120 sporcu, 20 antrenör, 10 yönetici katıldı. Bayanlarda ise toplam 8 takım, 96 sporcu, 16 antrenör ve 8 yönetici katıldı. Highway hokey takımı, bayan ve erkek takımları turnuvada başarılı sonuçlar elde ederek, turnuvayı namaglûp bitirdi. Bayanlar, 7 maçının 7sini kazanarak ilk etabı 21 puanla şampiyon tamamlarken, erkekler ise 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlikle 23 puan toplayarak ilk etabı şampiyon tamamladı.

17 Ara 2014 - 19:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.