Hokeyde rakipler belli oldu

19-21 Şubat 2016 tarihlerinde İskoçya’da düzenlenecek olan Salon Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Highway Hokey Kulübü Bayan takımımın grubu ve rakipleri belli oldu. Erkeklerin rakipleri de belli oldu.

2 grupta oynanacak olan mücadelelerde temsilcimiz A Grubu’nda yer alacak. Temsilcimiz bu grupta Bowdon Highton (İngiltere), Dundee Wanderers (İskoçya) ve Royal Pingouin HC (Belçika) takımlarıyla mücadele edecek.

İşte Erkek takımımızın rakipleri

12-14 Şubat 2016 tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek olan Salon Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Highway Hokey Kulübü Erkek takımımın grubu ve rakipleri de belli oldu.Temsilcimiz Epitok HC (Macaristan), Aker Sports Clup (Norveç) ve Kutaisi (Almanya) takımlarıyla mücadele edecek.

Hazırlıklar tam gaz

Highway Spor Kulübü Erkek ve bayan takımları önceki gün üniversitede yaptığı antrenman ile Deplasmanlı Salon Hokeyi Süper Ligi hazırlıklarına başladı. SPOR MERKEZİ

13 Eki 2015 - 17:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.