İ.B. Gölyüzü Mes. Tek. Lisesi kazanmayı bildi

Okul sporları Genç Kızlar Voleybol müsabakaları dün iki karşılaşma ile devam etti. İki gruba bölünen voleybol turnuvasında dün iki karşılaşma gerçekleştirilirken günün ilk maçında İ.B. Gölyüzü Mes. Tek. Lisesi ile Bolu Mes. ve Tek. And. Lisesi karşı karşıya geldi. Sahadan 3-1 galip ayrılan İ.B.Gölyüzü Meslek ve Teknik Lisesi oldu.

Haber: Volkan YILMAZ

Okul sporları Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında dün iki karşılaşma gerçekleştirildi. Geçen senelerden farklı olarak bu sene iki gruba ayrılan voleybol müsabakaları B grubu mücadelelerinde dün İ.B. Gölyüzü Mes. Tek. Lisesi ile Bolu Mes. ve Tek. And. Lisesi karşı karşıya geldi. İlk sete iyi başlayan İ.B. Gölyüzü Mes. Tek. Lisesi seti 25-11 gibi bir skorla kapatarak maçta durumu 1-0'a getirdi. İkinci sette ise üstün olan Bolu Mes. ve Tek. And. Lisesi olurken seti 25-16 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sette ise başa baş bir mücadele olurken set özellikle setin son bölümlerinde heyecan doruktaydı. Uzayan seti 28-26 kazanan İ.B. Gölyüzü Mes. Tek. Lisesi tekrar maçta öne geçti(2-1). Son sette daha rahat bir oyun sergileyen İ.B. Gölyüzü Mes. Tek. Lisesi bu seti de 25-17 kazandı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

15 Ara 2015 - 18:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.