"İkinci devrede çok erken gol yedik "

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise Bolu'ya hazır bir şekilde geldiklerini anlatarak, "Beş puandan 21 puana kadar çıktık arkadaşlarımızla birlikte. Aslında bu maça iyi hazırlanmıştık" dedi.

Maçın kırılma noktasının ikinci yarının ilk dakikalarında yedikleri ikinci gol olduğuna dikkati çeken Buz, şunları kaydetti: "Maça baktığınız zaman, Boluspor 1-0 öne geçti. Orada bir bireysel hatamızdan kaynaklanan bir gol yedik. Arkasından biz dönmek istedik ve 1-1'i bulduk. İlk devre maçı koparmaya çalıştık ama olmadı. Devre arasına 1-1 girdik. İkinci devrede çok erken gol yedik, moralimiz bozuldu. Deplasmanda oynadığınız zaman olay çok farklı bir boyuta bürünüyor. İkinci devreyi siz açmak zorunda kalıyorsunuz. Rakip takım daha rahat oynama şansı buluyor. Biz de hamlelerimizi yaptık. Ama 10 kişi kaldıktan sonra da oyunu lehimize çeviremedik. Ondan sonra alan da buldular ve rakibimizden üçüncü gol geldi. Boluspor'u tebrik ediyorum." PTT 1. Lig'in ilk yarısının bittiğini anımsatan Buz, "Ligde mücadele eden tüm takımlara ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum. Bizi zor ve çetin bir ikinci devre bekliyor. İkinci devreye iyi hazırlanacağız. Önlemlerimizi alacağız. Transferlerimizi de yapacağız" şeklinde konuştu.

Spor Merkezi

27 Ara 2015 - 17:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.