İlk Haftanın Programı Açıklandı

İlimizi Kadınlar Voleybol 1.Ligi ve Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde temsil edecek olan takımlarımızın ilk hafta maç programları belli oldu.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan alınan bilgiye göre voleybol liglerinde ilk hafta oynanacak olan maçların programı belli oldu. Güçlü bir kadro kurarak hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ilk hafta maçını evinde oynayacak. İlimizi 2.Ligde temsil eden İnkılap İlköğretim Okulu Kadın Takımı ise sezona deplasmanda merhaba diyecek. Temsilcilerimizin ilk haftada oynayacakları maçların programı şöyle:

13 Ekim Pazar

14.00: Kalecik Belediye Spor Mektebi – İnkılap İÖO (Ankara Kalecik Spor Salonu)

15.00: Bolu Belediyespor – Anadolu Üniversitesi (17 Temmuz Spor Salonu)

17 Eyl 2019 - 15:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.