İnceayan “Suat Çelen’nin her zaman yanındayız”

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığına seçilen Suat Çelen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çelen’nin dünkü ziyaretçileri Bolu Emniyet Müdürü...

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığına seçilen Suat Çelen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çelen’nin dünkü ziyaretçileri Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor eski kulüp başkanı Mehmet İnceayan ve Boluspor eski kulüp başkanı Necip Çarıkçı’ydı. Ziyarette konuşma yapan Boluspor eski Başkanı Mehmet İnceayan, Suat Çelen’e başarılar dilerken "her zaman yanında" olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz hafta Cimnastik Federasyonu başkanlığına seçilen Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Suat Çelen “Federasyonu başkanlığına Cimnastik Federasyonu Başkanı seçildikten sonra Bolu’nun ve Boluluların bana göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Emniyet Müdürümüz Sabri Durmuşlar, Eski Boluspor kulüp başkanımız Mehmet İnceayan ve Eski Boluspor kulüp başkanımız Necip Çarıkçı bizlere ziyarete geldiler. Çok teşekkür ediyorum şahsınız da gelenlere. Bolu bize sahip çıktı. Bizde bu noktada Bolu’yu utandırmayız. İl Müdürlüğümüzdeki amacımız sadece Cimnastik değil. Amacımız sporun tüm branşlarına destek olmak olacaktır. Ama Cimnastik de Bolu’nun gelmiş olduğu noktayı Türkiye’deki tüm şehirleri getirmekte bizlerin görevi. Biraz önce sizlerde ifade ettiniz. Spor turizmi noktasında Bolu önceliklerini belirledi. Bugün bağışçılar vakfının bu yılki teması öncelikle Gençlik ve Spor. Bolu artık spor konuşuyor. Bu çok önemli bir şey. Yine Belediye başkanımızın yaptığı parklarla insanlarımız yürüyorlar ve spor yapıyorlar. Bir spor organizasyonu getiriyorsunuz tüm otellerimiz doluyor. Şehir bu noktada bir katma değer kazanıyor. Yeni yapılacak olan spor tesisleriyle ve kapalı spor salonumuzla uluslar arası normlarda Bolu bir tesis kazanmış olacak. İstanbul ve Ankara arasında bulunan Bolu’nun spor turizmi anlamında çok büyük faaliyetler alacağına inanıyorum. Federasyon başkanlığım sürecince bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İnceayan “Suat Çelen’nin her zaman yanındayız”

İlimizin tanınmış iş adamlarından ve Boluspor’un eski kulüp başkanlarından Mehmet İnceayan iseHer şeyden önce biz Suat beyin başarısından gurur duyduk. Bugün kendisini makamında ziyaret ediyoruz. Bolumuza ve Türkiye’mize çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Çünkü çekirdekten gelme bir başkan. Spor’un içinde ve yıllar önce dünya şampiyonu olmuş, ismini koymuş bir kardeşimiz. Bugün dolayısıyla kendisine hayırlı olsuna geldik. Eski Boluspor yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte. Başarılı olacağına inanıyoruz. Bizde kendisine her zaman destek olacağımızı belirtiriz. Kısacası başkanımız Suat Çelen’in her zaman yanındayız” diye konuştu.

Maalesef, Un ile şeker helva olmadı

Boluspor’la ilgili düşüncelerini ifade eden Boluspor eski kulüp başkanı Mehmet İnceayan “Hiçbir yönetim, başarısız olmak için hiçbir zaman yönetime talip olmaz. Bu arkadaşlarımız da iyi niyetli. Sezona çok iyi başladılar, iyi transferle de yaptılar. Fakat maalesef, un ile şeker helva olmadı. Dolayısıyla biraz sıkıntı yaşadılar. Belki Boluspor bu sezon hedeften uzaklaştı. Benim için en önemli olan Boluspor’un bu ligde yaşaması. Bu sene burada kalalım. Bu sene tecrübe ediniyorlar, inşallah gelecek sene daha iyi olurlar” dedi.

Boluspor zarar gördü

Dün yönetime istifasını sunan Serhat Güller’in istifasıyla da ilgili açıklamalarda bulunan İnce Ayan “Serhat Güller’in istifası gecikmiş bir istifa. Yönetim inat etti, hoca inat etti ve bundan Boluspor zarar gördü. Diyecek bir şey yok başka. Serhat hoca bu kadroyu götürebilecek kapasitede değil. Burada önce Boluspor’un menfaatlerini düşünmek lazım. Burada hata yapılmıştır ama hatalarından da döndüler. Bu yanlıştan dönmekte bir erdemdir” diye konuştu.

Durmuşlar “Bolu için bir şans”

Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise,Ben öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Şahsıma ve Bolumuza cimnastik sporuna hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 1 yıldır Bolu’da İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyorum. Geldiğim günden buyana kadar yapmış oldukları tüm organizasyonlarda beraber çalıştık. Her zaman kendisinin gayretini gördüm. Gerçekten Bolu için bir şans olduğunu düşünüyorum. Kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonrada bize düşen bir şey olursa, her zaman kendisine destek olmaya devam edeceğimizi belirtiyorum” dedi.

Çarıkçı “Kazanan Bolu’dur”

Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı ise yaptığı konuşmada “Öncelikle Suat kardeşimizi tebrik ediyorum. Burada kazanan Bolu olacaktır. Jimnastik Federasyon Başkanı olmasından dolayı, Bolu’da Cimnastik’te büyük bir altyapı var. Tabi bu olay bizlere gurur veriyor. Keşke bu tip Başkanlıklar fazlalaşsa. Her Federasyonda, her branşta İlimizden temsilciler olması gerekiyor. Bu da bizlere güç katar. Bu anlamda çok mutlu olduk. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. En nihayetinde kazanan Bolu’dur” diye konuştu.

20 Kas 2012 - 19:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.