İnceayan’ın ağır misafirleri vardı

Boluspor’un çiçeği burnunda Başkanı Mehmet İnceayan, torunu Mehmet Efe’nin sünnet mevlidini okuttu.

Termal Otelde saat 14:00’de başlayan Mevlidi Şerife ağır misafirlerde katıldılar. Eski Valilerimizden Mehmet Ali Türker, Yener Rakıcıolu, eski emniyet Müdürü Tahir Bayındır ve Vali İbrahim Özçimen’in törende hazır bulundular. Tören başlamadan evvel eski valiler ile yeni valimizin hoş sohbetleri gözlerden kaçmadı. Eski sporcuların, teknik adamların, iş adamlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet töreni, hatıralara güzel anılar bırakarak sona erdi. Bolu Olay Gazetesi olarak Mehmet Efe’ye geçmiş olsun diyoruz.

02 Haz 2013 - 17:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.