İnkılap dondu kaldı: 3-1

İlimizi Bayanlar Voleybol 2.Lig 4.Grupta temsil eden İnkılap İlköğretim Okulu haftasonunda karşılaştığı Tepebaşı Gençlikspor'a 3-1 yenilerek son sıraya düştü.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Lige aldığı seri yenilgilerle kötü bir giriş yapan İnkılap İlköğretim Okulu takımı haftasonunda 6.hafta mücadelesinde Tepebaşı Gençlikspor ile deplasmanda karşılaştı. Eskişehir Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maça kötü başlayan ekibimiz ilk seti 25-17 kaybetti ve maçta 1-0 yenik duruma düştü. Maçın 2.seti de benzer bir oyuna sahne olunca 25-16'lık set sonrası Tepebaşı farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 3.sette başabaş bir mücadele ortaya çıkarken, kıran kırana bir oyunun ardından uzayan seti 28-26 alan İnkılap İlköğretim Okulu farkı 1'e indirdi: 2-1. 4.sette temsilcimiz silik bir oyun ortaya koyunca seti 25-13 alan Tepebaşı Gençlikspor maçtan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla 6'da 0 yapan ekibimiz son sıraya düştü. Temsilcimiz 7.haftada 11 Aralık Pazar günü Ankara Eryaman Gençlik Takımı'na konuk olacak.

06 Ara 2016 - 11:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.