İnkılâp İ.Ö.O (A) takımı aslarla kazandı! 3-1

Yaş Grupları Bayanlar Voleybol Kulüp Müsabakalarında dün gerçekleştirilen dört karşılaşma ile devam edildi. Günün ilk maçında İnkılâp İ.Ö.O. (C) ile İnkılâp İ.Ö.O (A) karşı...

Yaş Grupları Bayanlar Voleybol Kulüp Müsabakalarında dün gerçekleştirilen dört karşılaşma ile devam edildi. Günün ilk maçında İnkılâp İ.Ö.O. (C) ile İnkılâp İ.Ö.O (A) karşı karşıya geldi ve 3-1’lik skorla sahadan galip ayrılan İnkılâp İ.Ö.O (A) oldu.

Yaş Grupları Bayanlar Voleybol Kulüp Müsabakalarında dün gerçekleştirilen dört karşılaşma ile devam edildi. Günün ilk maçında İnkılâp İ.Ö.O. (C) ile İnkılâp İ.Ö.O (A) karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan turnuvanın favori takımlarından olarak da gösterilen İnkılâp İ.Ö.O. (A) ilk sette ilk teknik molaya girilirken 8-4önde olan taraftı. Moladan sonra da üstünlüğünü sürdüren İnkılap İ.Ö.O (A) farkı açarak devam etti ve seti 25-10 kazanarak maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. İkinci sette de durum değişmezdi İnkılap İ.Ö.O (A) üstünlüğü devam etti ve bu seti de 25-10 kazanan İnkılap İ.Ö.O (A) durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette as oyuncularını kenarda tutarak daha çok yedeklere şans veren İnkılap İ.Ö.O (A) bu sette rakibine boyun eğmek zorunda kaldı ve seti 26-24 kazanan İnkılap İ.Ö.O (C) durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette ilk altısından birkaç oyuncusunu sahaya sürerek sette tekrar üstünlüğü ele geçiren İnkılap İ.Ö.O (A) seti 25-20 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

05 Şub 2013 - 20:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.