İnkılâp İ.Ö.O (D) son anda güldü! 3-1

Yaş Grupları Bayanlar Voleybol Kulüp Müsabakalarına Cumartesi günü gerçekleştirilen dört karşılaşma ile devam edildi. Günün son maçında İnkılâp İ.Ö.O (D) takımı ile BESK karşı karşıya...

Yaş Grupları Bayanlar Voleybol Kulüp Müsabakalarına Cumartesi günü gerçekleştirilen dört karşılaşma ile devam edildi. Günün son maçında İnkılâp İ.Ö.O (D) takımı ile BESK karşı karşıya geldi.

Yaş Grupları Bayanlar Voleybol Kulüp Müsabakalarına Cumartesi günü gerçekleştirilen karşılaşmalarda günün son maçında İnkılâp İ.Ö.O (D) takımı ile BESK karşı karşıya geldi. İlk setten itibaren üstün olan taraf İnkılâp İ.Ö.O (D) oldu. İlk sette rakibine 15 sayı kaptıran İnkılap İ.Ö.O (D) takımı bu setten 25-15 galip ayrılarak skoru 1-0’a getirdi. İkinci sette İnkılap İ.Ö.O (D) takımının sadece iki yedek oyuncusu olmasından dolayı zorunlu üç değişiklik yapılması gerektiği için bu sette İnkılap İ.Ö.O (D) takımı hükmen 25-0 mağlup sayıldı ve durum 1-1 oldu. Üçüncü sette yine üstünlüğünü sürdüren İnkılap İ.Ö.O (D) takımı bu sette rakibine sadece 7 sayı şansı tanıyarak bu seti 25-7 kazandı ve tekrar öne geçen taraf oldu. Son sette karşılıklı sayılar vardı. İnkılâp İ.Ö.O (D) teknik molalarda hep geride olan taraf oldu. Setin sonlarına kadar iki takımda seti kazanabilmek için canla başla mücadele etti. Setin son sayılarında 24-24 eşitlik oluştu ve set 26’ya uzadı. Daha sonra önce BESK öne geçti fakat İnkılâp İ.Ö.O (D) yine eşitliği sağladı ve set bu sefer de 27’ye uzadı. Bu uzamadan sonra iki sayı bulan İnkılap İ.Ö.O (D) bu seti 27-25 kazandı ve sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

03 Şub 2013 - 19:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.