İsim hakkı için görüşme sürüyor

Boluspor'da halen çözülemeyen forma göğüs reklamı için görüşmelerin sürdüğünü belirten başkan Necip Çarıkcı "Bir kaç firmadan cevap bekliyoruz. Gerekirse Boluspor'un isim hakkını da verebiliriz. Yeter ki bu işe gönüllü firmalar gelsinler bizle görüşsünler" dedi.

Haber: Semih BAYKAL

Ligde 7 maç geçmesine rağmen halen formaların önünde reklamsız karşılaşmalara çıkan kırmızı beyazlı takımın başkanı Necip Çarıkcı "Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya gittik. Bir banka ile görüştük. Teklifimizi verdik. geri dönüş yapacaklar ama umudum yok!. O banka dışında bir kaç firma ile de görüştük ancak henüz cevap gelmedi. Gerekirse Boluspor'un isim hakkını da veririz ama gelen giden yok" dedi.

Bolu'da ki beyaz et firmalarının Boluspor'a her zaman destek verdiğini belirten başkan Necip Çarıkcı "İsterlerse onlara isim hakkımızı verelim. Olmadı 6 ay biri 6 ay diğeri isim sponsoru olsun. Biz hazırız" dedi.

"NARVEN ZAMANI GELİNCE İSİM HAKKINI ALACAKTIR"

Narven Termal Kasabanın ilerleyen yıllarda bu işi üstleneceğini belirten Çarıkcı şu an Narven inanılmaz yatırımlar yapıyor. Halen inşaatları devam ediyor. Boluspor'a zaten desteğini reklamını veriyor. Ama Narven bittiği zaman Boluspor'un isim hakkını alacaktır" dedi.

03 Eki 2017 - 11:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.