İsmail iki golle formaya göz kırptı

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı beyazlılar ikinci hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda oyuna giren gurbetçi oyuncu İsmail devrenin ilk dakikalarında attığı iki golle takımını bir anda 3-1 öne geçirdi ve maçın yıldızı olmayı başardı.

Haber: Volkan YILMAZ

Boluspor'un yeni transferlerinden gurbetçi oyuncu İsmail Yıldırım oynanan ikinci hazırlık karşılaşmasının çok konuşulan ismi oldu. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Karaçayır Spor Tesislerinde ikinci hazırlık karşılaşmasına çıkan Boluspor Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımında son dakikalarda bulduğu karşılıklı birer gol sonrasında eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan kırmızı beyazlılarda ilk oynanan Sakaryaspor karşılaşmasında etkili futbolla bütün beğenileri toplayan gurbetçi oyuncu Tunahan saha kenarına gelirken, yerine bir diğer gurbetçi futbolcu İsmail Yıldırım dahil oldu. İkinci yarının ilk dakikalarında ceza sahası içinde topla buluşan İsmail'in vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanında ağlarla buluştu ve Boluspor skoru 2-1'e getirdi. Golden sonra da etkili oynayan kırmızı beyazlılarda ikinci golün sahibi İsmail Yıldırım bir kez daha sahneye çıkarken, ceza sahası içinde rakibinden sıyrıldıktan sonra harika bir vuruşla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara gönderdi ve skoru 3-1'e getirdi. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, karşılaşmada öne çıkan isim attığı iki golle İsmail Yıldırım oldu.

26 Tem 2016 - 20:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Boluspor. - aferin ismail,başarılar.şutların rakip kaleye bazuka gibi gitsin gol olsun,bazen'de kalecinin üstün'den aşıttırıver kaleye gol olsun,hadi bakam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 20:18