Jotun Hisar Göz Kamaştırdı

Bu yıl İsmail Benli ve Aydın İnceayan adına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda A Grubu’nun 2.maçında Jotun Hisar, Köroğlu Beton’u farklı yendi: 8-2.

Haber: Gönül Olutürk

Karaçayır Sentetik Sahada oynanan maça hızlı başlayan Jotun Hisar henüz ilk dakikalarda 1-0 öne geçti. Köroğlu Beton bu gole çabuk cevap verip 1-1 eşitliği yakaladı. Bu golden sonra oyunun hakimiyeti tamamıyla Jotun Hisarspor’a geçti. Jotun Hisarspor eşitlik golünden 2 dakika sonra 2-1 öne geçti. Jotun Hisar üst üste bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-1 öne tamamladı. 2.yarıda Köroğlu Beton net fırsatları harcayınca 5.ve 6.Jotun Hisarspor golleri de gecikmedi: 6-1. Köroğlu Beton farkı 4’e indirse de Jotun Hisarspor oyun disiplininden hiç kopmadı. Maçın son bölümünde 2 gol daha bulan Jotun Hisarspor maçtan 8-2 galip ayrılarak gruplara iyi başladı ve gücünü gösterdi.

16 Haz 2019 - 13:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.