Kaçan Penaltı 2 puana mal oldu

U19 Akademi liginde erteleme karşılaşmasında Boluspor U19 takımı, sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar maçın ilk dakikalarında geriye düştüğü maçta ilk devrede beraberliği sağlarken son dakikalarda kaçan penaltı ile sahadan 1 puanla ayrılmasına neden oldu.

Boluspor U19 takımı, erteleme karşılaşmasını oynadı. Hava şartları nedeniyle ertelenen Adana Demirspor karşılaşması geçtiğimiz gün oynanırken kırmızı beyazlılar son dakikalarda galibiyeti kaçırdı.

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan kırmızı beyazlılar, Adana Demirspor maçında 3’üncü dakikada geriye düşmesine rağmen 36’ıncı dakikada Yasin Bayri ile beraberlik golü ile cevap verdi. İlk 45 dakika 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda galibiyeti arayan ve 3 puanı almak isteyen kırmızı beyazlılar kazandığı penaltıdan sonuç alamayınca Adana Demirspor maçından da berabere ayrıldı. Spor Merkezi

13 Mar 2015 - 18:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.