KALBİNDE BOLUSPOR SEVGİSİ TAŞIYANLARA DUYURULUR!!!

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yazılı bir açıklama yaparak yediden yetmişe herkesi maddi manevi Boluspor’a destek olmaya davet etti.

Haber: Volkan Yılmaz

TFF 1.Ligin bitimine son 2 hafta kala Osmanlıspor ile ligde kalma adına kıyasıya bir mücadele veren Boluspor son oynanan maçta deplasmanda Fatih Karagümrük takımına 3-1 kaybederek işini zora soktu. Ligde kalabilmesi adına Akhisarspor ile sahasında oynayacağı mücadeleden puan yada puanlar alması gereken Boluspor’da taraftarlar tüm Bolu halkına destek çağrısında bulundu.

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yazılı bir açıklama yaparak validen belediye başkanına, milletvekillerinden eski Boluspor başkanlarına kadar yediden yetmişe herkesi kırmızı beyazlılar için tek yürek olmayı ve takıma maddi manevi destek olmaya davet etti. Yapılan açıklamada “Sevdamız her zaman Boluspor’dur ve bu böyledir böylede kalacaktır. Biz cefakar taraftarlar olarak maç günleri atkısıyla, bayrağıyla, formasıyla boğazı yırtılıncaya kadar tezahürat yapar, destek oluruz. Çünkü biz bu aramaya sevdalıyız. Bizim amacımız ne para, ne pul, nede başka şey… Bizim tek sevdamız Boluspor! Takımımızın kalan son iki maçında Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ı, Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i, Sayın milletvekillerimizi, eski başkanlarımızı ve Boluspor için emek veren herkesi birlik ve beraberlik içinde destek olmaya davet ediyoruz. Biliyoruz destek oluyorlar ama şimdi bir kat daha fazla destek verelim bu takıma sahip çıkalım. Bolusporumuz’a maddi manevi destek olup bu takımı küme düşürmeyelim. Biz cefakarlar olarak inanıyoruz ki Boluspor’umuz başaracaktır. İNANIYORUZ Kİ BOLUSPOR’UMUZ SIZLERIN VE BİZLERİN DESTEKLERİ İLE KÜME DÜŞMEYECEKTİR!” ifadelerine yer verildi.

07 Tem 2020 - 14:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

boluspor sevdalısı - Tanju Özcan’ı stoper oynatalım, Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i de ileri uçta oynatalım o zaman!!! KÜME DÜŞMEMEK İÇİN bu dediğiniz kişiler şike mi yapacak, para mı yağdıracaklar , nasıl bir beklenti var anlamadım. Oyunu topçular oynuyor. Bu hafta berabere kalamazsak düşüyoruz, tek bildiğim bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Temmuz 14:06