Kaleci antrenmanı canlı yayınlandı

Koronavirüs (Covid 19) salgını nedeniyle liglere verilen ara sonrası çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlayan Boluspor'da kalecilerin çalışmaları Youtube deki bir kanaldan canlı olarak yayınlandı.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Bir proje kapsamında olduğu belirtilen canlı yayını ortalama 60-70 kişi online olarak izlerken, Boluspor kulübünün de bu canlı yayına destek verdiği belirtildi. Basına henüz kapılarını açmayan kırmızı beyazlıların yaklaşık 1 saat süren canlı yayınında kaleci antrenörümüz Murat Akarsu ve kalecilerimizinde görüşlerinin alındığı, röportajların yapıldığı canlı yayın için yayıncı spor adamları proje sahibi eski kaleciler Boluspor yönetimine ve personeline ayrıca teşekkür ettiler. Yayın da zaman zaman ses sorunu yaşanması nedeniyle kalecilerimizin ve kaleci antrenörü Murat Akarsu'nun açıklamaları tam anlaşılamadı.

01 Haz 2020 - 12:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.