Kara Kartallar Hazırladıkları paketleri dağıttılar

Bolu Beşiktaş Taraftarları örnek bir tutum sergileyerek ihtiyaç sahiplerine yapacakları ramazan  paketlerinin fotoğrafını paylaşarak yardım verme anı fotoğraf ve videolarına yer vermeyeceklerini ifade ettiler.

Haber: Volkan Yılmaz

Koronaviürüs nedeniyle insanlar evlerine kapandı. Birçok işletme alınan tedbirler kapsamında süreçte kapatıldı. Çarşı Bolu üyeler arasında oluşturdukları bütçe ile ihtiyaç sahiplerine Ulaşmaya başladı.

“ZORLU SÜRECİ KENETLENEREK AŞACAĞIZ”

Ülkenin birlik ve beraberliği her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğuna vurguSu yapıldı Zorlu süreci kenetlenerek aşacağız. Sağlık çalışanlarımız tedavi sürecinde fedakârca çalışıyor. Güvenlik güçlerimiz alınan tedbirlerin uygulanması noktasında özverili. Sivil toplum kuruluşları, devletin yetkili organları, belediyeler bu süreçte dayanışma içerisinde hareket ediyor. ÇARŞI BOLU OLARAK bizlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırladığımız gıda paketlerinin dağıtımını yapıyoruz . Zorlu süreci omuz omuza hareket ederek aşacağız” dedi. BOLU BEŞİKTAŞ SAYGILARIMIZLA

11 May 2020 - 15:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.