Karabükspor ile 21.randevu

PTT 1. ligin 27. haftasında Boluspor, yarın ligde Karabükspor'u konuk ediyor. Derbi niteliği taşıyan maçla beraber iki takım 21. kez karşı karşıya gelmiş olacaklar.Mücadele yarın saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

1979-1980 sezonu ile başlayan rekabet 36.yaşına girdi. 4'ü resmi 20 maçta ve çeşitli liglerde karşılaşan iki ekibin mücadelesinde bugüne kadar Boluspor 6, Karabükspor 8 galibiyet elde etti. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Boluspor bu maçı kazanamazsa Teknik Direktör Fatih Tekke ve yönetimin koltuğu sallanacak.

Bolu’da Karabük daha başarılı

Kırmızı beyazlılar 36 yılda 20 kez karşılaştığı rakibini en çok deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Rakibine karşı 5 kez galip gelen Boluspor, bu galibiyetlerin 4'ünü Karabük'te, 1'ini ise Bolu Atatürk Stadyumu’nda elde etti. Bolu’daki maçlarda rakip takım daha iyi sonuçlar alıyor.

Maç TRT Spor'da

Boluspor ligin 27. haftasında Karabükspor ile çok önemli bir maça daha çıkacak. Ligin güçlü ekiplerinden Karabükspor ile oynayacağı bu maç TRTSpor ekranlarından naklen yayınlanacak. Yarın oynanacak olan karşılaşma 13.30'da başlayacak.

Taraftarlar Bolu’ya akıyor

İki takım arasında ezeli rekabetin bulunması taraftarları şimdiden heyecanlandırdı. Zorlu maç öncesi deplasman organizasyonu düzenleyen Karabüksporlu taraftarların Bolu Atatürk Stadyumu’nda ayrılan 450 kişilik yeri doldurması bekleniyor.

Boluspor taraftarı 25 TL karşılığında e-biletini alabilecek.

İşte Bilet Fiyatları:

1. Kategori 60,00 TL

2. Kategori 30,00 TL

3. Kategori 25,00 TL

4. Kategori 25,00 TL

Maçın e- biletlerini www.passo.com.tr adresinden, stad gişesinden, NKOLAY ve AKTİF NOKTA' lardan passolig kartlarınıza yükletebilirsiniz. PASSOLİG kartına sahip olmak için www.passolig.com.tr adresinden başvuru formunu doldurmanız ya da stad gişesinden başvuru yapmanız gerekiyor.

Spor Merkezi

01 Nis 2016 - 16:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.