Karaçayır ışıl ışıl oldu

Geçtiğimiz günlerde Karaçayır Spor Kompleksine yapımı tamamlanarak Amatör Sporların hizmetine giren, sentetik yüzeyli 2 adet çim sahanın ışıklandırması da önceki gün tamamlandı.

Haber: Spor Merkezi

Karaçayır Spor Kompleksine yapımı tamamlanarak Amatör Sporların hizmetine giren sentetik sahaların ışıklandırması da tamamlandı. Enerji beslemesi konusunda ileriye dönük olarak, yapılacak yeni tesis ve alanların enerji ihtiyaçları planlanarak güçlendirilen yeni trafo, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ın talimatıyla hızlı bir şekilde hizmete girdi. Yeni trafonun bağlantılarının yapılmasıyla ilimizdeki amatör futbol spor kulüpleri antrenmanlarını havanın kararmasından sonra da yapmaya başladılar.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, bu konuda yaptığı açıklamada “Bolu’ da gençliğin ve sporun hizmetine sunulan tesislerin hızla arttığına dikkat çekerek, yapımına yeni başlanan ve proje aşamasındaki tesislerin de hızla tamamlanacağını” söyledi. Karaçayır Spor Kompleksinde yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğine, Spor Salonu inşaatının ise 2015 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacağına değinen Şahan, mevcut tesislerde de kısmi iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Şahan, Bolu’ ya kazandırılan bu tesisler için Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’a teşekkür etti.

27 Kas 2014 - 18:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.