Kasımpaşa maçının sponsoru Rıdvan Sırdaş

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor son hazırlık maçında İstanbul'da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaşacak. Karşılaşma için İstanbul'a giden Boluspor'un bu karşılaşmada sponsoru Rıdvan Sırdaş oldu.

Haber: Volkan YILMAZ

2016-2017 sezonuna hazır olarak girmek isteyen Boluspor, sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, son hazırlık maçında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile oynayacak. Daha önce 5 karşılaşma yapan kırmızı beyazlılar, bu maçlardan 3'ünden galibiyetle ayrılırken, ikisinde de berabere kaldı. Son hazırlık maçını İstanbul Kemerburgaz Tesisleri'nde Kasımpaşa ile oynayacak kırmızı beyazlıların, bu karşılaşma için sponsoru yönetim kurulu üyelerinden Rıdvan Sırdaş oldu. Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada Sırdaş'a sponsorluk için teşekkür etti.

İşte o açıklama;

Takımımızın 13 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Kemerburgaz Tesisleri'nde oynayacağı hazırlık maçının İstanbul sponsoru Yönetim Kurulu üyemiz Rıdvan Sırdaş olmuştur. Yönetim Kurulu Üyemiz Rıdvan Sırdaş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

12 Ağu 2016 - 15:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.