Kaya “Herkes rahat olsun”

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaya, “Bu takıma güvenin. Bulunduğumuz konumdan gerilere düşmeyeceğiz” diyen tecrübeli teknik adam, oyuncularının kalitesine güvendiğini...

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaya, “Bu takıma güvenin. Bulunduğumuz konumdan gerilere düşmeyeceğiz” diyen tecrübeli teknik adam, oyuncularının kalitesine güvendiğini belirtti. Galibiyetin bile hayal olduğu bir takımla, büyük başarılar yakaladıklarını söyleyen Kaya, “Değil ilk altı, galibiyet bile alamayan bir takımdık” dedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahri Kaya, bu noktaya gelmek için çok çabalar harcadıklarını ve bundan sonra hiçbir şekilde takımın kötüye gitmeyeceğini belirtti. Bir ay öncesinde değil ilk altı, galibiyet bile alamayan bir takım devraldığını belirten Kaya, “Önce buralara nereden geldiğimizi herkese bir hatırlatalım. Ben şimdi idmana başlamadan önce de bunu söyledim. Çünkü Kartalspor maçının devre arasında soyunma odasında öyle bir hava vardı ki anlatamam. Futbolcularımın sorumluluk duyguları gerçekten çok yüksek. Beraberlik golünü yedik, soyunma odasına indik. Herkeste bir telaş ‘eyvah, kazanmayacağız’ sanki şampiyonluk elden gidiyormuş gibi, ‘öldük bittik’ diyorlar. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Zaten bundan 1 ay evvel değil kazanmak, ilk altı umutları olmayan bir durumdaydık. Futbolcu arkadaşlarımıza çok ağır yükler, çok ağır baskılar vermeyelim. Merak etmeyin onlar bu işi çözecekler. Halledecekler” şeklinde konuştu.

“Herkes Aklını Başına Alsın”

Yakaladıkları başarılardan sonra oyuncular dahil herkesin Boluspor'un her maçını kazanacağı yönünde görüşler beyan etmesinin ardından alınan en ufak puan kaybının herkesin moralini alt üst ettiğini belirten Bahri Kaya, “Oyuncu grubumuz 4-5 maçtır muazzam bir periyot yakaladı. Beşiktaş’ı eledik, ligde üst üste galibiyetler aldık. Çok önemli bir fırsat yakaladık. Fakat futbol böyle bir şey değil. Bazen arada gol yemek, kazanamamak, berabere kalmaktan ibaret. Bu tip durumlarda var. Oyuncu grubumuz o pozitif süreci yaşayınca herkes, oyuncular da dahil sanki her maç bizim galibiyetimizle bitecek gibi hissetmeye başladılar. Yok böyle bir şey. Bazen kazanamayabilirsiniz. Hatta bazen Konyaspor maçında olduğu gibi kazandım dediğin anda bile kaybedebilirsin. Onun için Kartalspor maçının devre arasındaki konuşma aslında bizim bugün ki durumumuzu ilgilendiriyor. Şöyle bir kere herkes aklını başına alsın" dedi.

“Herkes Rahat Olsun”

Takımın performansında hiç bir azalma olmayacağı, aksine giderek artan performansla ilk altı içerisinde yer alınacağını belirten Kaya, "Şöyle bir rahat olalım. Hiçbir baskı, hiçbir sıkıntı olmasın. Hiçbir şeyin sonu ölüm değil. Şunu unutmayın ki bu takımın performansında geri dönüş kesinlikle olmaz bu birincisi. İkincisi hiç kimse tel tel dökülen bir takım görmez, göremez çünkü sezonun sonuna geldik. Üçüncüsü ise bu oyuncular sezon başında buraya transfer edilirken kaliteleriyle gelmediler mi. Bende ilk geldiğim günden beri arkadaşlarımın kalitelerine güveniyorum. Onlar da kalitelerini sergilediler ve bu duruma geldik. O zaman kimse şunu merak etmesin. Bence bu futbolcular üstlerine düşen görevi yapacak ve bu takımı bulunduğu sırada tutacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

“Denizlispor Karşısında Avantajlı Taraf Biziz”

Hafta sonu kendi sahamızda ağırlayacağımız Denizlispor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, şu ifadelere yer verdi “Denizlispor maçı öncesinde iyi bir istirahat yaptık. Perşembe gününe kadar oyuncuların yorgunluklarını alacak antrenmanlar yapacağız. Perşembe gününden sonra da Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Evet eksiklerimiz var ama önemli olan oynayan oyuncularımızın dinlenmiş bir şekilde maça çıkması. Bu bizim için bir avantaj olacak. Gençer’in dışında Alp ve Kenan’da bir sakatlık var. Alp’in diz kapağında bir soyulma oldu. Kenan’ın da kasığında hafif bir çekme vardı. Ama maça yetişebilecek durumda olduklarını düşünüyorum. Gençer’in bir sakatlığı söz konusu. Sadece o bizimle olamayacak. Bir de cezalılarımız var. Onların dışında tam kadro Denizlispor karşısına çıkacağız”dedi.

18 Nis 2012 - 22:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.