KAYAKÇILARDAN KAYMAKAM’A ZİYARET

Arkut Kayak Okulu’nun öğrencileri Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

Haber: Aysun Beykoz

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 2018-2019 sezonunda düzenlenen Kayaklı Koşu liginde 58 altın, 31 gümüş, 22 bronz madalya alarak Türkiye birincisi olan Gerede Arkut Sporcu Merkezi Kayak Takımı, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti. Sporcularını tek tek tebrik eden, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal “Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecektir. İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

21 Nis 2019 - 11:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.