Kemal Tokak gönderildi

Boluspor’un geçen sezon Samsunspor’dan transfer ettiği ancak bekleneni veremeyen Kemal Tokak ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Haber: Ceylan Beykoz

Sezon başından bu yana kadroya giremeyen ve sadece U21 takımında oynayan savunma oyuncusu Kemal Tokak ile yollar ayrıldı. Konuyla ilgili olarak Boluspor Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle: “Kemal Tokak'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesh edildi. Kemal Tokak ile kulübümüz arasında yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi fesh edildi. Kemal Tokak'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz.”

29 Ara 2016 - 15:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.