Kerimoğlu konuşmayınca gerginlik yaşandı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu'nun müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısına katılmaması, medya mensuplarınca protesto edildi.

Toplantı salonunun kapısından, iyi akşamlar dileyerek ayrılan Kerimoğlu'na basın mensupları alkışlarla tepki gösterdi. Bunun üzerine basın mensupları ile bazı Şanlıurfaspor çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle tartışma sona erdi. Yaşanan durumdan duydukları rahatsızlığı dile getiren Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, hiç kimsenin Şanlıurfaspor'dan daha kıymetli olmadığını söyledi.

Bazı kulüp çalışanlarının medya mensuplarına küfrettiğini ileri süren Gülebak, şöyle konuştu: "Şanlıurfaspor, kentin en önemli değerlerinden biridir. Biz niye tepki gösterdik? Sayın hocamız, Şanlıurfa basınını tam 15 maçtır tesislere almadı. Tesislerdeki antrenmanları basın mensuplarına kapatarak, yasak koydu. Belki taktiksel bir konudur diye bizler hocamıza saygı gösterdik. Hocamız ise ulusal basını çağırıp, tesislerde boy boy röportajlar verdi. Maalesef Şanlıurfa basınını küçük görmeye devam ediyor. Biz de basın mensupları olarak bu olaya tepki gösteriyoruz". SPOR MERKEZİ

28 Şub 2016 - 13:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.