KIBRISCIK HAREKETLİ GÜNLER YAŞADI

Dask (Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği) tarafından 12. düzenlenen Anadolu Dağ Maratonu Kıbrıscık ilçemizde yapıldı.   12. düzenlenen Anadolu Dağ Maratonu cuma günü yarışmacılara eğitim...

Dask (Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği) tarafından 12. düzenlenen Anadolu Dağ Maratonu Kıbrıscık ilçemizde yapıldı.

12. düzenlenen Anadolu Dağ Maratonu cuma günü yarışmacılara eğitim verilmesi ile başladı. Cumartesi ve Pazar günü yapılan yarışmaların sonunda ödül töreni ve konuşmalar yapıldı. Kıbrıscık Folklör ekibi yarışmacılara folklor gösterisi sundu. Organizasyon yetkilileri yaptıkları konuşmada yardım ve katkılarından dolayı Kıbrıscık Belediyesi ile Kıbrıscık Kaymakamlığına teşekkür ettiler ve Belediye Başkanımız Kemal AKTAŞ’a şilt takdim ettiler.

18 Tem 2011 - 23:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.