Kick Bokscular İstanbul Yolcusu

Bolu Mavi Dalgalar Kick Boks takımımız yeni yılın ilk maçı için İstanbul'a gidiyor.   Sportif başarıda sık maça katılmanın önemeni iyi bilen Kick Boks takımımız 2012'ye de maç ile merhaba diyor....

Bolu Mavi Dalgalar Kick Boks takımımız yeni yılın ilk maçı için İstanbul'a gidiyor.

Sportif başarıda sık maça katılmanın önemeni iyi bilen Kick Boks takımımız 2012'ye de maç ile merhaba diyor. Söz konusu müsabaka, 15 Ocak 2012 pazar günü İstanbul Pendik'de düzenlenecek. Mavi Dalgalar Spor Kulübü bu müsabakaya yaklaşık 20 kişilik bir sporcu kafilesi idareci ve antrenör ile katılıyor. Bolu'da 10 yılı aşkın süredir Kick Boks çalıştıran Sabri Damar, amaçlarının üstün kalitede antrenmanlar yapıp iyi sporcular yetiştirmek yanısıra bu çalışmaları ve emekleri madalya ve kupalarla taçlandırmak olduğunu belirtti.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamaya göre Bolu Mavi Dalgalar SK Kick Boks çalışmaları 2012 itibariyle 6 ila 18 yaş arasına ''ÜCRETSİZ'' olarak devam edecektir. İlimizin adını başarıyla duyuracak sporcuların yetişmesi açısından önemli bir adım olan bu kurslara kayıt için ise Bolu pazaryerindeki kulüp merkezine nüfus cüzdanı ile gelip bilgilerini vermek yetiyor.

03 Oca 2012 - 20:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.