Kilitçi “Bolu’yu utandırmayacağız”

Boluspor basketbol takımı 2’inci lig’e yükselme karşılaşmaları öncesi ilk Play-off karşılaşması olan Çankırı Demirspor engelini rahat bir oyundan sonra 2-0’lık seri ile geçmesini bildi.

Çankırı Demirspor’la rövanş karşılaşması sonrası Boluspor Basketbol Takımı Menajeri Sacit Kilitçi, Boluspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen ve Bolusporlu Basketbolcu Levent Altan açıklamalarda bulundu.

OYUNCULAR ADANA MAÇINA ODAKLANDILAR

Boluspor Basketbol Takımı Menajeri Sacit Kilitçi “Oyuncular hep Adana maçına odaklandılar. 4 Mayıs’ta ilk maçımız Adana’da olacak. Sonra rövanş tahmini 9 Mayıs’ta Bolu’da olacak” dedi. Kilitçi sözlerine şöyle devam etti “Maçtan önce taraftarımızla da görüştük. Onlar bu maçın çok önemli olmadığını söylediler. Bu karşılaşma da fazla destek görmedik. 20 sayılık bir fark oluştu. Maçın başlarında zorlandık gibi gözüktü aslında. Oyuncular hep Adana maçına odaklandılar. 4 Mayıs’ta ilk maçımız Adana’da olacak. Sonra rövanş tahmini 9 Mayıs’ta Bolu’da olacak. Kazanılacak iki maç var. Adana maçını geçersek, son 6’ya Kuşadası’na gideceğiz. 6 takım arasından ilk 3 takım 2’inci lige çıkacak. Hedefimiz bu doğrultuda” dedi.

GEMEN “BASKETBOL ATEŞİ’Nİ BİRLİKTE BÜYÜTELİM”

Boluspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen ise “Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Burada o havayı yaşamak bizlere artı bir motivasyon katacak. Onlarda keyif alacaklar. Bize güvensinler. Basketbol ateşi’ni birlikte büyütelim” dedi. Gemen şu şekilde devam etti “Hayırlı uğurlu olsun. Yüzdük, yüzdük dananın kuyruğunun koptuğu yere geldik. Ama bugün yine seyircimiz gelmedi. Rica ediyoruz. Biz Bolu’yu temsil ediyoruz. Bizim amacımız, Boluspor’u bu armayı en iyi şekilde temsil etmek. Oyuncularım tam bir mücadele örneği gösteriyorlar. Biz burada gerçekten çok önemli bir mücadele sergiliyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Burada o havayı yaşamak bizlere artı bir motivasyon katacak. Onlarda keyif alacaklar. Bize güvensinler. Basketbol ateşi’ni birlikte büyütelim” dedi.

BOLU’YU UTANDIRMAYACAĞIZ

Baş Antrenör Atalay Gemen, Boluspor’un muhtemel rakibi Adanaspor ile ilgili de açıklamalarda bulunarak “Bence Adanaspor ile Boluspor maçlarının galibi şampiyon olacak 3 takımdan birisini belli edecek” dedi. Gemen sözlerine şöyle devam etti “Sahada gönlünü, kalbini, yüreğini koyan takım bu turdan galip çıkacaktır. Eminim ki bu turdan galip çıkacak takım lige de çıkacaktır. Ben takımıma güveniyorum. Oyuncularım kötü de oynayabilirler. Atılan şutlar girmez, iyi performans sergileyemeyebilirler. Ama yürekleriyle çok önemli bir mücadele veriyorlar. Biz bu mücadeleyi yine vereceğiz. Allah’ın izniyle Bolu’yu utandırmayacağız” dedi.

FİNALLER’E GİDİP 2’İNCİ LİGE ÇIKACAĞIZ

Boluspor basketbol takımı oyuncusu Levent Altan ise, minik oğlunun düzenlenen yarışmada en yakışıklı 2’inci minik seçilmesini ve Boluspor basketbol takımının kazandığı için çifte mutluluk yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi “İkisi içinde çok mutluyuz. Finallere gidip 2’inci lige çıkacağız” diye konuştu.

26 Nis 2013 - 19:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.