Kırcı oyuncu izlemeye devam

Boluspor'un çiçeği burnunda sportif direktörü Kazım Kırcı transfere hızlı giren Boluspor'da oyuncu arayışlarını yerinde ve izleyerek sürdürüyor. İlk etapta yurt dışı ve yabancı işini halletmeye çalışan kırmızı beyazlılarda Kazım hoca devam eden yabancı ligleri izlemek için sürekli yurt dışına gidip geliyor.

Haber: Volkan YILMAZ

Transferde 4 bomba isimle anlaşarak ligde adeta varlığını hissettiren Boluspor son iki yabancı hakkını kullanmak ve yurt dışında bulunan gurbetçi futbolcuları izlemeye devam ediyor. Başkan Çarıkcı'nın direk olarak görevlendirdiği sportif direktör Kazım Kırcı haftanın yarısını yurt dışında geçirirken devam eden kuzey ülke liglerindeki maçları izliyor. Norlarını alarak yönetime rapor sunacak olan Karcı haftanın diğer yarısında ise kamp programı ve yurt içindeki transferler için vaktini Bolu'da geçiriyor.

KIRCI UÇAK BULAMIYOR

Kazım hocanın tek sıkıntısı ise bambaşka. İstanbul'daki bombalı saldırı sonrası Türkiye'den gidiş ve gittiği yerden dönüş uçağı bulamayan sportif direktör Kırcı diğer gözünü bilgisayardan ayıramıyor.

30 Haz 2016 - 17:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Şampiyon - önce kendi alt yapı değerlerini a takımına taşı,sonra klasman gurupların'dan en çok gol atan,en az gol yiyen kalecileri izlemeye alın.arif'e tarif gerekmez.gasteler'de puan cetvelleri var.bilinçli gezin,takip edin,başarılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 17:42