Kızıltan “İkinci Yarı Daha Zorlu Geçecek”

Boluspor teknik direktörü Özcan Kızıltan ligin ikinci yarısında taraftarların desteği ile hedefi yakalamak istediklerini belirtti.    Kızıltan, bu ligi iyi tanıdığını ve Boluspor’un da hedeflerini bildiğini...

Boluspor teknik direktörü Özcan Kızıltan ligin ikinci yarısında taraftarların desteği ile hedefi yakalamak istediklerini belirtti.

Kızıltan, bu ligi iyi tanıdığını ve Boluspor’un da hedeflerini bildiğini belirterek “Kısa süre olmasına rağmen oyuncularımdan çok memnunum. Tüm oyuncularımın hedefe yönelik düşüncelerinden lig için umutlanıyorum. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Boluspor camiasının beklentilerini hepimiz biliyoruz. Boluspor’a layık bir takım olmak istiyoruz” dedi.

Kızıltan, ligin ikinci yarısının da oldukça zor geçeceğinin bilincinde olduklarını da belirterek “Ligin ikinci yarısında çok zor ve telafisi olmayan karşılamalar oynayacağız. Boluspor taraftarları şimdiye kadar hep takımlarının yanında oldular. Biz ligin ikinci yarısında da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Camia olarak bütünleşirsek koyulan hedefe daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum. Kulübüme, kendime, takımıma ve Boluspor camiasına güveniyorum” diye konuştu.

Kızıltan, 2012 yılının da tüm Boluspor camiasına başarılar getirmesini de diledi.

02 Oca 2012 - 20:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.