Kupa Canik Baysal OO’nun

Okul Sporları Küçük Erkekler İl Birinciliği’nde şampiyonluğa ulaşan takım oynanan tek maçta rakibi Milli Egemenlik Orta Okulu’nun 2-0 yenen Canip Baysal Orta Okulu oldu.


Haber: Semih Baykal

Dörtdivan Yunus Emre Orta Okulu, Sakarya Orta Okulu ve Mengen Gökçesu Orta Okulu takımları çekilince mücadelelerde tek maç oynandı. Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan maça Canip Baysal OO 5-0’lık seri ile başladı. Milli Egemenlik OO kısa sürede toparlanıp 6-5 öne geçti. Bir seri daha yakalayan Canip Baysal OO 9-6 öne geçti. Rakibini 6 sayıda tutan Canip Baysal OO farkı açtı ve 14.sayıyı buldu. 16-6 ve 19-7’lik skorlar sonrası Canip Baysal OO büyük avantaj yakaladı. 23-14’ü bulan Canip Baysal OO seti 25-14 aldı ve maçta 1-0 öne geçti. 2.sete de benzer bir şekilde üstün başlayan Canip Baysal OO 5-1 öne geçti. Milli Egemenlik OO takımına şans vermeyen Canip Baysal OO farkı arttırdı: 12-2. İlerleyen bölümde 15-7 ve 17-10’u bulan Canip Baysal OO, kalan bölümde Milli Egemenlik OO takımına sadece 2 sayı vererek seti 25-12 maçı da 2-0 kazanarak şampiyon oldu. Bu karşılaşma sonrası 2 takıma kupa ve madalyalarını GHSİM Şube Müdürleri Ramazan Demir ve Muzaffer Akdoğan ile birlikte Voleybol İl Temsilcisi Nihal Çavuşoğlu ve öğretmenler takdim etti.

14 Ara 2017 - 14:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.