Liderliği korumak için...

Boluspor TFF 1. ligin 15. Haftasında Cumartesi günü saat 13.00’te Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz liderliğini korumak istiyor.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Zorlu mücadele öncesinde Boluspor'da sakatlığı süren Anco Jansen ve sarı kart cezalısı Emre dışında eksik isim bulunmuyor. Rakip takımda eksik bulunmuyor. Lider Boluspor'da hedef deplasmanda 3 puan alarak altındaki takımlarla puan farkını korumak istiyor.

Mücadele TRT Spor'da!..

TRT Spor'dan naklen yayınlanacak olan zorlu maç öncesinde Boluspor 26 puanla lider durumda bulunurken Şanlıurfaspor ise 14 puan ile 13.sırada bulunuyor. Maçın hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz dün Şanlıurfa'ya giderek maç saatini beklemeye başladı.

Poepon çok formda

Boluspor için ligdeki kader maçlarından biri olarak görünen maçta Poepon ön plana çıkabilecek isim olarak göze çarpıyor. Geride kalan 14 haftada Poepon 11 gol atarak Boluspor'u sırtladı. Rakip takımda ise gol yollarında ön plana çıkan bir isim görünmüyor. Urfa ekibi ligde sadece 11 gol atabildi.

Dış saha karnesi iyi

Boluspor'un zorlu maç öncesi dış saha karnesi oldukça parlak. Boluspor dış sahada oynadığı maçlarda bu maça kadar 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplam 11 puan toplamayı başardı. Temsilcimiz dış sahadaki yenilgilerini Göztepe ve Bandırmaspor'dan 1-0'lık sonuçlarla aldı. Şanlıurfaspor iç sahada 7 maçın 3'ünü kazanıp 2 maçta kaybetti. 2 maçta ise rakipleriyle yenişemedi.

16 Ara 2016 - 11:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.