LİDERLİK SON MAÇA KALDI

Boluspor şampiyonada ikinci maçında İnegölspor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz rakibi karşısında etkili pozisyonlar bulsa da sonuç alamazken 14. dakikadaki karambol golüne engel olamadı. İlk yarıyı 1-0 geride tamlamasına rağmen ikinci yarıda arka arkaya goller bulan Boluspor 2-1 öne geçerken İnegölspor bu gole 5 dakika sonra cevap verdi. İkinci yarıda sayısız gol pozisyonunda sonuç almayan temsilcimiz 2-2 beraberliğe razı olurken son dakikada verilmeyen penaltıda maçta dikkat çeken noktaydı.

U16 Türkiye şampiyonasında Boluspor ikinci maçında İnegölspor ile karşılaştı. Fenerbahçe maçının galibiyetinin morali ile İnegölspor maçına çıkan kırmızı beyazlı ekip ilk dakika ile birlikte oyunda üstünlüğünü kabul ettirirken 3. dakikada sol taraftan Kutay ile tehlike geliştirdi. Ceza sahası içine yapılan ortaya Hakan, Özgür, Muhammet bu pozisyondan arka arkaya sonuç alamadılar.

Golü düşünen Boluspor U16 serbest atış kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada 14. dakikada Kutay havaya çıkarak sert bir vuruşla topu kaleye gönderirken top kale direğinin yanından auta çıktı. Bu dakikaya kadar Rakibi İnegölspor takımına pozisyon vermezken 17. dakikada bordo beyazlılar serbest atış kazandılar. Ceza sahasına yapılan ortada karambolde topa dokunan İnegölspor’lu oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından beraberlik için saldıran Boluspor bulduğu net pozisyonlardan sonuç alamazken devrenin son dakikasına Özgür ile serbest atışından Boluspor U16 sonuç alamadı.

İnegöl ikinci yarıya hızlı başladı ve ilk pozisyonlarında topları direkten döndü. 46.dakikada Hakan’ın defansın arkasına attığı topu Hazar Kutay’a indirdi ve karşı karşıya Kutay golü attı.

1-1 Gölün ardından Boluspor U16 baskıyı arttırdı. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 65. Dakikada Kutay’ın açtığı Hazar bıraktı penaltı noktasında bulunan Özgür yatarak topun gelişine vurdu temiz bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor 2-1 öne geçti Gölün ardından İnegölspor 68. Dakikada araya atılan topla karşı karşıya kaldı ve kaleye giden topu Özay kale çizgisinden çıkardı. 71’inci Dakikada serbest atışı kazanan İnegölspor ilk golde olduğu gibi karambolde beraberlik sayısını kazandı. 2-2 Karşılaşmanın 75. dakikana önce Kutay sonra Hazar ile net pozisyonlar bulan Boluspor bundan sonuç alamdı. 79’uncu dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Hazar şutunu çekti kaleciye çarpan top kornere giderken Boluspor mutlak bir golden oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikasında Hazar‘ın yerde kalmasına devam diyen maçın hakemi Boluspor’u bir penaltıdan etmiş oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda birer puana razı olurken Boluspor U16 Cuma günü Bucaspor ile gurup liderliği maçı oynayacak. B gurubunda 4 puanı bulunan temsilcimiz liderlik koltuğunda oturuyor. SPOR MERKEZİ

14 May 2015 - 19:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.