Ligde kalma hesapları başladı

Şampiyonluk hesapları yapan Boluspor son 9 maçta kazanamayınca ligde kalma hesaplarına başladı bile. Alt sıradaki takımların kazanması ile birlikte puan toplamakta zorlanan kırmızı beyazlılar kalan maçlardan en 4-5 puan çıkarmak zorunda...

Ligde zor günler geçiren ekibimiz adeta kazanmayı da unuttu. 10 hafta önce şampiyonluk veya play-off hesapları yapan kırmızı beyazlılar ligin dibine doğru adım adım gerilemeye başladı. Bu düşüş camiayı da tedirgin ederken, alt sıradaki takımların sonuçları ekibimizi daha çok ilgilendirmeye başladı. Maç fazlası ile 35 puanla 12. sırada bulunan Boluspor'un kalan maçları da oldukça zorlu. Ligin düşme puan sınırının 39-40 olması beklenirken kırmızı beyazlıların kalan maçlarından 4-5 puan çıkarması gerekiyor.

İki içerde 3'ü deplasmanda

Boluspor kalan maçlarını play-off hesapları yapan takımlarla oynayacak. Denizlispor ise ligde adeta can çekişiyor. Bu hafta Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Boluspor sonraki hafta zirve hesabı yapan Giresunspor'u evinde konuk edecek. Denizli deplasmanında ev sahibi ekibin kurtuluş maçına konuk olacak olan kırmızı beyazlılar sahasında Balıkesir'i konuk ettikten sonra Yeni Malatya deplasmanı ile ligi tamamlayacak. 5 maçlık serüvenin 2'si Bolu'da 3'ü deplasmanda oynanacak.

İşte ekibimizin kalan maçları

30.hafta

GÖZTEPE A.Ş. - BOLUSPOR

31.hafta

BOLUSPOR - GİRESUNSPOR

32.hafta

DENİZLİSPOR - BOLUSPOR

33.hafta

BOLUSPOR - BALIKESİRSPOR

34.hafta

ALİMA YENİ MALATYASPOR - BOLUSPOR

Spor Merkezi

13 Nis 2016 - 14:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Halit ULUTÜRK - haftalar önce yazmıştım, bu yönetim takımı bir alt guruba düşürmek istiyorlar saygılarımla.......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 14:47