“Ligi zirvede bitireceğiz”

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Altınordu’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu. Sezona iyi başlamak istediklerini belirten Eroğlu, sezon sonunda da ligi zirvede bitireceklerini söyledi.


HABER:Esra Öztürk

Spor Toto 1.lig ekiplerinden Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren takımın Palandöken'de deniz seviyesinden 2 bin 700 metre yükseklikte bulunan bir restoranda kahvaltı yaptığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, zirveyi andıran yeri çok beğendiklerini aktararak, "Sezona zirvede başlıyoruz ve inşallah sezon sonunu da zirvede bitireceğiz." ifadelerini kullandı.

Erzurum'daki yüksek rakımın faydasını sezon içerisinde göreceklerini bildiren takım kaptanı Hasan Hatipoğlu ise şunları kaydetti:"Şu anda zorlanıyoruz ama çok önemli bir dönem geçiriyoruz. Çünkü biz tempolu bir takımız, bu rakım sayesinde tempomuzu daha da geliştireceğiz."

17 Tem 2018 - 12:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.