“Ligin yukarılarında olmak istiyoruz”

Spor Toto 1'inci Lig'in 15'inci haftasında Hatayspor sahasında Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu.


Haber: Esra Öztürk

Boluspor karşısında önemli bir maça çıktıklarını belirten Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut "Hem Boluspor hem de bizim açımızdan son derece önemli bir maçtı. Lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra. Boluspor'un ligde kötü bir gidişatı vardı. Bu kötü seriden kurtulmak istiyordu. Bizde iyi oynamamıza rağmen, iç sahada kazanamıyorduk. Girdiğimiz sayısız gol pozisyonlarına rağmen sahadan puan kaybı ile ayrılıyorduk. Bu noktada iç sahada oynayacağımız bu karşılaşmadan galip ayrılarak, hem taraftarlarımızı sevindirmek, hem de ligin şekillenmeye başladığı ligin ilk yarısının son haftalarında üst sıralara yakın bir konuma gelmek istiyorduk. Açıkçası zor bir sahada oynadık. Ama oyuncularım maçın başından, 90 dakikanın sonuna kadar oyunun hakimiydi. Enerjileri ve konsantrasyonları düşmedi. Attığımızdan çok daha fazla pozisyon yakaladık. Rakibe de pozisyon vermedik. Bu noktada ben oyuncularımı sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ligin ilk yarısının bitmesine iki maç var. Çalışmaya devam edeceğiz. Ligin yukarılarında olmak istiyoruz. Bu havada bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum"

10 Ara 2018 - 15:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.