Liglere özel milli ara

9.haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig’de 12 Kasım’da oynanacak olan Türkiye-Brezilya maçı nedeniyle 1 hafta ara verilecek.

A Milli Futbol Takımımızın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri nedeniyle liglere daha önce 2 kez ara verilmişti. 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Türkiye-Brezilya özel maçı ve Kazakistan maçı nedeniyle 9.hafta sonrası Süper Lig ve PTT 1.Ligde maçlara 1 hafta ara verildi. Buna göre her iki ligde de 10.hafta maçları 22-23-24 Kasım tarihlerinde oynanacak. PTT 1.Lig’de 10.hafta mücadelesinde Osmanlıspor’u konuk edecek olan Boluspor’un İç Anadolu temsilcisi ile oynayacağı maç 24 Kasım Pazartesi günü saat 19.30’da başlayacak.

10 Kas 2014 - 19:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.