Manisa FK Barış Başdaş ile ilgileniyor

Spor Toto 1. Lig’i ekiplerinden Manisa FK’da stoper mevkisinde Yeni Malatyaspor’dan ayrılan Barış Başdaş ile ilgilenmeye başladı.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa FK stoper arayışlarını sürdürüyor. Türkiye ve yurtdışından birçok yıldıza kanca atan siyah beyazlıların yeni adresi Malatya oldu. Yönetim, Süper Lig'den düşen Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Barış Başdaş ile ilgilenmeye başladı. Geçen sezonun ilk yarısını 1. Lig ekibi Samsunspor'da geçiren 32 yaşındaki stoper ikinci yarıda ise Malatya ekibine transfer olmuştu.

Çok sayıda teklif var

Barış ile menajeri kanalıyla bağlantıya geçen siyah-beyazlı yönetim, maddi şartların oluşması halinde transferi resmiyete kavuşturmayı planlıyor. Barış'a 1. Lig'den çok sayıda teklif olduğu öğrenildi. Kasımpaşa'da yetişen Barış, Göztepe, Adana Demirspor, Karabükspor, Alanyaspor, G.Birliği, Karagümrük, yurtdışında da Hannover 96 formalarını terletti.

19 Tem 2022 - 16:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.