Masa Tenisi’nde Ulusal maçlar Bolu’da

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2016/2017 faaliyetleri kapsamında bugün ve yarın ilimizde Minikler Türkiye Ferdi Şampiyonası Grup Maçları yapılacak.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Müsabakalara yaklaşık 22 ilden (İstanbul- Bursa dahil Trakya, Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinden) 250 sporcu katılması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak gazetemize konuşan Masa Tenisi İl Temsilcisi Murat Fırat BAYDAR şunları söyledi: “İlimizin tanıtılması açısından büyük önem arz eden müsabakalar 22 Ekim Cumartesi saat 09:00’ta teknik toplantı ile başlayıp, Pazar günü 18:00 gibi sonuçlanacak.” Müsabakaların 3000 kişilik spor salonunda oynanacağı açıklandı.

Kasım ayında Süper Lig maçları Bolu’da

Bolu’nun takımı olmayıp Süper Lig maçlarına ev sahibi olacağı tek il olduğunu belirten Baydar, “Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük takımların 12-13 Kasım’da ilimize gelecek olması büyük avantaj. Maçlara çok büyük ilgi olacağını düşünüyoruz” dedi.

21 Eki 2016 - 13:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.