Menemenspor'un transfer gündemi Samed Ali

TFF 1. Lig ekibi Menemenspor, forvet transferi için gündemine gelen isim eski futbolcusu Samed Ali'yi transfer etmek istiyor.

Haber: Aysun Beykoz

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, kadro takviye çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibi, forvet transferinde eski futbolcusu Samed Ali'yi istiyor.

Samed Ali için resmi transfer görüşmesi yapılacak

2017-2018 ve 2019-2020 sezonlarında Menemenspor formasını terleten 25 yaşındaki futbolcu da Ege ekibinde yeniden forma giymeye sıcak bakıyor. Şu anda Adana Demir'in futbolcusu olan Samed Ali için gelecek hafta resmi görüşmeler yapılacak ve transfer netlik kazanacak.

Samed Ali Kaya, 2017-2018 sezonunda 2'nci Lig'de Menemenspor'da 35 lig maçına çıkıp 25 gol attı.

12 Tem 2021 - 10:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.