Mengenli antrenör Milli Takımda

Mengenli Antrenör Ertan Akdoğan Milli Takım Kampına davet edildi.

Haber: Erdal Tanrıverdi

22-29 Ekim tarihlerinde Hırvatistan da yapılacak olan Avrupa Muay Thai Şampiyonası öncesi Mengenli Antrenör Ertan Akdoğan Milli Takım Kampına hazırlık kampına davet edildi. 8-16 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Milli takım hazırlık kampında Bolu ve Mengen’i en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Ertan Akdoğan’ı tebrik eder başarılı spor çalışmaları dileriz.

HEM’de Muay Thai kursları başladı

Mengen’de İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite Öğrenci gruplarına yönelik olarak Muay Thai kursları başlatıldı. Kurslara kursiyer olarak katılmak isteyenlerin en geç 30 Eylül Cuma gününe kadar kimlik fotokopileri ile Halk Eğitim Merkezi’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

28 Eyl 2016 - 13:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.